Έναρξη εσωτερικής ηλεκτρονικής αξιολόγησης των ΠΣ του ΕΑΠ με εξαμηνιαίες ΘΕ για το ακαδ. έτος 2018-2019 (Εαρινό Εξάμηνο)

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) σας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των ΠΣ του ΕΑΠ με εξαμηνιαίες ΘΕ ξεκίνησε 1 Ιουνίου 2019 και ολοκληρώνεται 15 Ιουνίου 2019.

 

Για να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. study.eap.gr):

http://axiologisi.eap.gr

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης κοινοποιούνται στους διδάσκοντες/ουσες των ΘΕ την καλοκαιρινή περίοδο, μετά το πέρας των εξετάσεων. Επίσης, η αξιολόγηση είναι ανώνυμη και κανένα στοιχείο δεν τηρείται στο σύστημα που να μπορεί να συνδέσει κάποιον/οια φοιτητή/τρια με τις απαντήσεις που έδωσε (αναλυτική περιγραφή στον ιστότοπο της ΜΕΑΕ: http://meae.eap.gr).

 

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων στο http://courses.eap.gr και θα σας αποσταλούν στο email σας ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγκαταστάσεων & Εκτέλεσης Έργων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Έναρξη Ηλέκτρονικής Αξιολόγησης ΠΣ με Ετήσιες ΘΕ Ακαδ. Έτους 2018-2019 (εκτός ΔΙΠ40)

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) σας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των ετήσιων ΠΣ του ΕΑΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ξεκίνησε 1 Απριλίου 2019 και ολοκληρώνεται 15 Μαΐου 2019.

Για να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. study):

http://axiologisi.eap.gr

Τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης κοινοποιούνται στους διδάσκοντες/ουσες των ΘΕ την καλοκαιρινή περίοδο (μέσα Αυγούστου), μετά το πέρας των επαναλητπικών εξετάσεων και αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής της βαθμολογίας από όλους τους διδάσκοντες του ΕΑΠ. Επίσης, η αξιολόγηση είναι ανώνυμη και κανένα στοιχείο δεν τηρείται στο σύστημα που να μπορεί να συνδέσει κάποιον/οια φοιτητή/τρια με τις απαντήσεις που έδωσε (αναλυτική περιγραφή στον ιστότοπο της ΜΕΑΕ: http://meae.eap.gr).

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων στο http://study.eap.gr και θα σας αποσταλούν στο email σας ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγκαταστάσεων & Εκτέλεσης Έργων  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Έναρξη Εσωτερικής Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης ΕΑΠ για το ακαδ. έτος 2017-2018β (εαρινό εξάμηνο)

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) σας ενημερώνει ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των διδασκόντων/ουσών και εκπαιδευτικών διαδικασιών του ΕΑΠ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 . Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου 2018.

Προκείμενου να συμμετάσχετε στην αξιολόγηση μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. courses) έτσι ώστε να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης:

http://axiologisi.eap.gr

 

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων: https://courses.eap.gr/login/forgot_password.php.

Έναρξη εσωτερικής ηλεκτρονικής αξιολόγησης των ετήσιων ΠΣ του ΕΑΠ (εκτός ΔΙΠ40) για το ακαδ. έτος 2017-2018

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) σας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των ετήσιων ΠΣ του ΕΑΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 ξεκίνησε 1 Απριλίου 2018 και ολοκληρώνεται 15 Μαΐου 2018.

Για να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. study):

http://axiologisi.eap.gr

Τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης κοινοποιούνται στους διδάσκοντες/ουσες των ΘΕ την καλοκαιρινή περίοδο (μέσα Αυγούστου), μετά το πέρας των επαναλητπικών εξετάσεων και αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής της βαθμολογίας από όλους τους διδάσκοντες του ΕΑΠ. Επίσης, η αξιολόγηση είναι ανώνυμη και κανένα στοιχείο δεν τηρείται στο σύστημα που να μπορεί να συνδέσει κάποιον/οια φοιτητή/τρια με τις απαντήσεις που έδωσε (αναλυτική περιγραφή στον ιστότοπο της ΜΕΑΕ: http://meae.eap.gr).

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων στο http://study.eap.gr και θα σας αποσταλούν στο email σας ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγκαταστάσεων & Εκτέλεσης Έργων  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πιστοποίηση του επιμορφωτικού σεμιναρίου μελών ΣΕΠ του ΕΑΠ - Φεβρουάριος 2018

Αγαπητά μέλη ΣΕΠ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής της διά ζώσης πιστοποίησης του επιμορφωτικού διαδικτυακού σεμιναρίου που διοργανώνει η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), στο θεματικό αντικείμενο «Ανοικτή & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».
 
Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία πιστοποίησης έχουν τα μέλη ΣΕΠ τα οποία έχουν εγγραφεί στο διαδικτυακό μάθημα μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και το έχουν παρακολουθήσει μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018.
 
Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι διά ζώσης πιστοποιήσεις, και οι οποίες είναι διαθέσιμες για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είναι:
 
Αθήνα
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018
Θεσσαλονίκη
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018
 
Πάτρα
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018
Λάρισα
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
Ιωάννινα
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018
Κομοτηνή
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018
Αρχάνες (Κρήτη)
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
 
Η διάρκεια της διαδικασίας είναι το μέγιστο 1 ώρα. Συγκεκριμένα, η ώρα έναρξης της διαδικασίας είναι 16:00, ενώ η μέγιστη παραμονή στο χώρο είναι έως και τις 17:00. Η ελάχιστη παραμονή στην αίθουσα είναι μέχρι τις 16:15.
 
Παρακαλείστε να προσέλθετε στο χώρο πιστοποίησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη της διαδικασίας.
 
Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης καθώς και την προτίμησή σας στην πόλη και στην ημερομηνία που επιθυμείτε να συμμετάσχετε, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο.
 
Σημαντικό: Τα στοιχεία που θα καταχωρίσετε (ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ) στην ηλεκτρονική φόρμα θα εμφανίζονται στη βεβαίωση που θα λάβετε, εφόσον ολοκληρώσετε επιτυχώς την πιστοποίηση.
 
 
Κατά την πιστοποίηση θα κληθείτε να συμπληρώσετε ένα έντυπο γραπτό ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, για το θεματικό αντικείμενο «Ανοικτή κι εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».
 
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές συμμετοχής στη διά ζώσης πιστοποίηση του επιμορφωτικού διαδικτυακού σεμιναρίου θα ολοκληρωθούν έως και την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018.
 
Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ΜΕΑΕ μέσω:
-          email στη διεύθυνση epimorfosi@eap.gr
-          τηλεφώνου στα 2610367748, 2610367752 (κ.κ. Δημήτρης Σιδέρης και Δημοσθένης Καρακατσούλης ώρες επικοινωνίας: 10:00 έως 15:00).
 
Με εκτίμηση,
Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης

Παράταση στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Μελών ΣΕΠ του ΕΑΠ

Αγαπητά μέλη ΣΕΠ,

 

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) σας ενημερώνει ότι το επιμορφωτικό σεμινάριο στο θεματικό αντικείμενο «Ανοικτή & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» παρετείνεται ως εξής:

·         η δυνατότητα εγγραφής στο σεμινάριο θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 21/01/2018

·         η λήξη του σεμιναρίου είναι στις 02/02/2018

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ΜΕΑΕ μέσω:

  • email στη διεύθυνση epimorfosi@eap.gr
  • τηλεφώνου στα 2610367748 και 2610367752 (κ.κ. Δημήτρης Σιδέρης και Δημοσθένης Καρακατσούλης, ώρες επικοινωνίας: 10:00 έως 15:00).

 

Με εκτίμηση,
Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης του ΕΑΠ

Έναρξη Νέου Κύκλου Επιμόρφωσης Μελών ΣΕΠ του ΕΑΠ για το Ακαδ. Έτος 2017-18, Νοέμβριος 2017

Αγαπητά μέλη ΣΕΠ,

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) διοργανώνει νέο επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο στο θεματικό αντικείμενο «Ανοικτή & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».
Δυνατότητα συμμετοχής στο συγκεκριμένο επιμορφωτικό σεμινάριο έχουν:
·         όλα τα νέα μέλη ΣΕΠ του ΕΑΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.
Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε:
·         ενεργά μέλη Σ.Ε.Π. του Ε.Α.Π. τα οποία δεν έχουν πιστοποιηθεί στο παρελθόν
·         μέλη Σ.Ε.Π. που δεν έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία πιστοποίησης και τα οποία έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε μέχρι έναν ακόμα κύκλο επιμόρφωσης και πιστοποίησης.
 
Βασικός στόχος του επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με βασικά θέματα της Ανοικτής & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (ΑεξΑΕ). Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά. Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθεί μέσω Μαζικού Ανοικτού Διαδικτυακού Μαθήματος (Massive Open Online Course, MOOC) με την υποστήριξη της πλατφόρμας «meaeX» που έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται η ΜΕΑΕ.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό, εκτιμάται ότι ένας/μία συμμετέχων/χουσα, αφιερώνοντας περί τις τρεις (3) ώρες ανά εβδομάδα για τη μελέτη του επιμορφωτικού υλικού του MOOC, μπορεί να ολοκληρώσει το σεμινάριο σε οκτώ (8) εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, ο ρυθμός μελέτης του επιμορφωτικού υλικού αποτελεί απόφαση του/της κάθε συμμετέχοντος/χουσας. Η υπηρεσία της διαδικτυακής επιμόρφωσης θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 μέχρι και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018.
Η δυνατότητα εγγραφής στο θεματικό αντικείμενο «Ανοικτή & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» θα είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου 2017.
Κατά το χρονικό διάστημα της διεξαγωγής του επιμορφωτικού σεμιναρίου οι συμμετέχοντες/χουσες είναι απαραίτητο να παρακολουθήσουν το σύνολο του επιμορφωτικού υλικού και να απαντήσουν σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης.
Σας ενημερώνουμε ότι, προκειμένου να λάβετε μια βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης του συγκεκριμένου θεματικού αντικειμένου, θα διεξαχθεί διά ζώσης διαδικασία πιστοποίησης στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε, εφόσον έχετε εγγραφεί και παρακολουθήσει το διαδικτυακό μάθημα. Για τη διεξαγωγή της διά ζώσης πιστοποίησης θα ενημερωθείτε μελλοντικά με νέο σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα από τη ΜΕΑΕ.
Προκειμένου να συνδεθείτε στην πλατφόρμα του θεματικού αντικειμένου της επιμόρφωσης, αρχικά θα πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο: https://mooc.eap.gr/.
Τα διαπιστευτήρια (usernamepassword) που θα χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στην πλατφόρμα είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιείτε στις υπόλοιπες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΑΠ. Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την πρόσβαση και τη χρήση του συστήματος παρέχονται στην ιστοσελίδα της ΜΕΑΕ στον σύνδεσμο: http://meae.eap.gr/el/actions/training/mooc
Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ΜΕΑΕ μέσω:
-          email στη διεύθυνση epimorfosi@eap.gr
-          τηλεφώνου στα 2610367748 και 2610367752 (κ.κ. Δημήτρης Σιδέρης και Δημοσθένης Καρακατσούλης, ώρες επικοινωνίας: 10:00 έως 15:00).
Με εκτίμηση,
Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης του ΕΑΠ