Αξιολόγηση των Εξετάσεων από Απόσταση (Κ-Σ, Συντονιστές, ΔΠΣ)

Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι,

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης σας ενημερώνει για την έναρξη της διαδικασίας Αξιολόγησης των Εξετάσεων από Απόσταση για τους Διδάσκοντες, Συντονιστές και ΔΠΣ. Η διαδικασία θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 26.10 μέχρι και τη Δευτέρα 2.11 μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

http://meae.eap.gr/exams_tut

Αξιολόγηση Κ-Σ που Επιβλέπουν Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) διενεργεί αξιολόγηση της Διαδικασίας Εκπόνησης Διπλωματικών Εργασιών. Η τρέχουσα αξιολόγηση έχει πιλοτικό χαρακτήρα. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή σας είναι σημαντική και θα συνεισφέρει στη βελτίωση του ερωτηματολογίου, αλλά και της διαδικασίας αξιολόγησης συνολικά. Η αξιολόγηση  θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Για να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης μεταβείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο και εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για είσοδο στις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. courses):

http://meae.eap.gr/evaluation_thesis

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων:

https://courses.eap.gr/login/forgot_password.php

Διευκρινήσεις:

  • Τα αποτελέσματα κοινοποιούνται στους/στις επιβλέποντες/επιβλέπουσες μετά την κατάθεση βαθμολογίας. Εξαίρεση αποτελεί η τρέχουσα πιλοτική φάση για την οποία δεν θα κοινοποιηθούν καθόλου αποτελέσματα.
  • Δεν υπάρχει η δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης των απαντήσεων και συνέχισης εκ των υστέρων.
  • Με την επιλογή "Υποβολή και κλείδωμα ερωτηματολογίου" οι απαντήσεις σας αποθηκεύονται οριστικά.
  • Μετά την οριστική υποβολή δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης των απαντήσεων ούτε ακύρωσης του ερωτηματολογίου.

Με εκτίμηση,

Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης

Έναρξη εσωτερικής ηλεκτρονικής αξιολόγησης των ΠΣ του ΕΑΠ με εξαμηνιαίες ΘΕ για το ακαδ. έτος 2018-2019 (Εαρινό Εξάμηνο)

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) σας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των ΠΣ του ΕΑΠ με εξαμηνιαίες ΘΕ ξεκίνησε 1 Ιουνίου 2019 και ολοκληρώνεται 15 Ιουνίου 2019.

 

Για να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. study.eap.gr):

http://axiologisi.eap.gr

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης κοινοποιούνται στους διδάσκοντες/ουσες των ΘΕ την καλοκαιρινή περίοδο, μετά το πέρας των εξετάσεων. Επίσης, η αξιολόγηση είναι ανώνυμη και κανένα στοιχείο δεν τηρείται στο σύστημα που να μπορεί να συνδέσει κάποιον/οια φοιτητή/τρια με τις απαντήσεις που έδωσε (αναλυτική περιγραφή στον ιστότοπο της ΜΕΑΕ: http://meae.eap.gr).

 

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων στο http://courses.eap.gr και θα σας αποσταλούν στο email σας ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγκαταστάσεων & Εκτέλεσης Έργων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Έναρξη Ηλέκτρονικής Αξιολόγησης ΠΣ με Ετήσιες ΘΕ Ακαδ. Έτους 2018-2019 (εκτός ΔΙΠ40)

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) σας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των ετήσιων ΠΣ του ΕΑΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ξεκίνησε 1 Απριλίου 2019 και ολοκληρώνεται 15 Μαΐου 2019.

Για να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. study):

http://axiologisi.eap.gr

Τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης κοινοποιούνται στους διδάσκοντες/ουσες των ΘΕ την καλοκαιρινή περίοδο (μέσα Αυγούστου), μετά το πέρας των επαναλητπικών εξετάσεων και αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής της βαθμολογίας από όλους τους διδάσκοντες του ΕΑΠ. Επίσης, η αξιολόγηση είναι ανώνυμη και κανένα στοιχείο δεν τηρείται στο σύστημα που να μπορεί να συνδέσει κάποιον/οια φοιτητή/τρια με τις απαντήσεις που έδωσε (αναλυτική περιγραφή στον ιστότοπο της ΜΕΑΕ: http://meae.eap.gr).

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων στο http://study.eap.gr και θα σας αποσταλούν στο email σας ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγκαταστάσεων & Εκτέλεσης Έργων  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Έναρξη Εσωτερικής Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης ΕΑΠ για το ακαδ. έτος 2017-2018β (εαρινό εξάμηνο)

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) σας ενημερώνει ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των διδασκόντων/ουσών και εκπαιδευτικών διαδικασιών του ΕΑΠ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 . Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου 2018.

Προκείμενου να συμμετάσχετε στην αξιολόγηση μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. courses) έτσι ώστε να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης:

http://axiologisi.eap.gr

 

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων: https://courses.eap.gr/login/forgot_password.php.

Έναρξη εσωτερικής ηλεκτρονικής αξιολόγησης των ετήσιων ΠΣ του ΕΑΠ (εκτός ΔΙΠ40) για το ακαδ. έτος 2017-2018

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) σας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των ετήσιων ΠΣ του ΕΑΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 ξεκίνησε 1 Απριλίου 2018 και ολοκληρώνεται 15 Μαΐου 2018.

Για να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. study):

http://axiologisi.eap.gr

Τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης κοινοποιούνται στους διδάσκοντες/ουσες των ΘΕ την καλοκαιρινή περίοδο (μέσα Αυγούστου), μετά το πέρας των επαναλητπικών εξετάσεων και αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής της βαθμολογίας από όλους τους διδάσκοντες του ΕΑΠ. Επίσης, η αξιολόγηση είναι ανώνυμη και κανένα στοιχείο δεν τηρείται στο σύστημα που να μπορεί να συνδέσει κάποιον/οια φοιτητή/τρια με τις απαντήσεις που έδωσε (αναλυτική περιγραφή στον ιστότοπο της ΜΕΑΕ: http://meae.eap.gr).

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων στο http://study.eap.gr και θα σας αποσταλούν στο email σας ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγκαταστάσεων & Εκτέλεσης Έργων  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πιστοποίηση του επιμορφωτικού σεμιναρίου μελών ΣΕΠ του ΕΑΠ - Φεβρουάριος 2018

Αγαπητά μέλη ΣΕΠ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής της διά ζώσης πιστοποίησης του επιμορφωτικού διαδικτυακού σεμιναρίου που διοργανώνει η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), στο θεματικό αντικείμενο «Ανοικτή & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».
 
Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία πιστοποίησης έχουν τα μέλη ΣΕΠ τα οποία έχουν εγγραφεί στο διαδικτυακό μάθημα μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και το έχουν παρακολουθήσει μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018.
 
Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι διά ζώσης πιστοποιήσεις, και οι οποίες είναι διαθέσιμες για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είναι:
 
Αθήνα
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018
Θεσσαλονίκη
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018
 
Πάτρα
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018
Λάρισα
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
Ιωάννινα
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018
Κομοτηνή
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018
Αρχάνες (Κρήτη)
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018
 
Η διάρκεια της διαδικασίας είναι το μέγιστο 1 ώρα. Συγκεκριμένα, η ώρα έναρξης της διαδικασίας είναι 16:00, ενώ η μέγιστη παραμονή στο χώρο είναι έως και τις 17:00. Η ελάχιστη παραμονή στην αίθουσα είναι μέχρι τις 16:15.
 
Παρακαλείστε να προσέλθετε στο χώρο πιστοποίησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη της διαδικασίας.
 
Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης καθώς και την προτίμησή σας στην πόλη και στην ημερομηνία που επιθυμείτε να συμμετάσχετε, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο.
 
Σημαντικό: Τα στοιχεία που θα καταχωρίσετε (ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ) στην ηλεκτρονική φόρμα θα εμφανίζονται στη βεβαίωση που θα λάβετε, εφόσον ολοκληρώσετε επιτυχώς την πιστοποίηση.
 
 
Κατά την πιστοποίηση θα κληθείτε να συμπληρώσετε ένα έντυπο γραπτό ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, για το θεματικό αντικείμενο «Ανοικτή κι εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».
 
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές συμμετοχής στη διά ζώσης πιστοποίηση του επιμορφωτικού διαδικτυακού σεμιναρίου θα ολοκληρωθούν έως και την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018.
 
Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ΜΕΑΕ μέσω:
-          email στη διεύθυνση epimorfosi@eap.gr
-          τηλεφώνου στα 2610367748, 2610367752 (κ.κ. Δημήτρης Σιδέρης και Δημοσθένης Καρακατσούλης ώρες επικοινωνίας: 10:00 έως 15:00).
 
Με εκτίμηση,
Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης